Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 februari 2018

Jasper Verstand weer wethouderskandidaat voor D66

D66 Renkum draagt voor de volgende coalitieperiode Jasper Verstand weer voor als kandidaat-wethouder. Verstand (40) is sinds 2014 wethouder met Economische zaken, Ruimtelijke ontwikkeling, Verkeer, Sport en Onderwijs in zijn portefeuille. Daarnaast is hij 1e loco-burgemeester.

Voordat Verstand wethouder werd was hij fractievoorzitter en raadslid voor D66 in de gemeenteraad. Fractievoorzitter Danielle Bondt is blij met de voordracht van Verstand. ‘De afgelopen vier jaar heeft hij als wethouder veel bereikt. Maar vooral heeft hij laten zien dat je kan besturen door goed samen te werken met inwoners, ondernemers en verenigingen’.

Verstand, ook lijsttrekker van D66 voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, noemt het een eer om weer voorgedragen te worden. ‘Het is altijd mooi als mensen vertrouwen in je hebben en ik ben blij dat D66 mij de kans geeft om door te gaan als wethouder. Ik ben de afgelopen jaren met veel plezier wethouder geweest in deze gemeente en wil daar graag een vervolg aan geven. Ik wil me in de komende periode opnieuw inzetten voor onze mooie gemeente om er voor te zorgen dat het er goed wonen en werken is en dat er ruimte is om ondernemend te zijn’.