Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 19 mei 2021

Fedor Cuppen Lijsttrekker D66 Renkum gemeenteraadsverkiezingen 2022

Tijdens een algemene ledenvergadering van D66 Renkum op dinsdag 18 mei is Fedor Cuppen door de leden gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Daarmee volgt hij Jasper Verstand op die in oktober 2020 de Renkumse politiek verliet. Fedor is sinds september 2019 raadslid en was daarvoor ook al enige jaren actief voor D66 Renkum. Hij presenteerde zich tijdens de ledenvergadering als een verbinder, die met D66 in Renkum duurzame keuzes wil gaan maken op het gebied van wonen, klimaat en een inclusieve samenleving.

Na een gedegen en mooie presentatie van Fedor hebben de leden unaniem besloten het lijsttrekkerschap aan hem toe te vertrouwen. ‘Ik ben de leden van D66 Renkum dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen’, zegt Fedor. ‘Vanuit dat vertrouwen wil ik namens D66 straks op constructieve wijze samenwerken met de andere partijen in de raad. We moeten in Renkum met een positieve, naar voren gerichte blik op zoek naar duurzame oplossingen voor de uitdagingen waar we voor staan. Zo moeten we voor alles en iedereen in onze gemeente een eerlijke kans creëren op een goede toekomst.’