Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 12 september 2021

Lezing D66-coryfee Jan Terlouw in Concertzaal Oosterbeek op 29 september

D66 Renkum organiseert regelmatig activiteiten, maar er zijn ook andere groepen die bijeenkomsten organiseren waar we graag naar verwijzen. Zo komt op 29 september Jan Terlouw, oud-politicus, schrijver van (kinder)boeken en D66-coryfee, in de Concertzaal in Oosterbeek praten over de rol van zijn geweten in de grote vraagstukken van deze tijd. Tristan Stokman, D66-er uit Oosterbeek, reageert op zijn verhaal.

De bijeenkomst is georganiseerd door ‘De Vrije Tafels van Oosterbeek’, een groep vrijzinnigen in Oosterbeek die vindt dat het tijd is voor maatschappelijk debat over de grote thema’s van onze tijd. Ook in Renkum stromen de stortbuien soms door de straten, staan bomen op instorten door extreme droogte en klimaatverandering en zijn er onvoldoende betaalbare woningen. We hebben er allemaal mee te maken. Tijd dus om er samen over in debat te gaan. Want hoe zit het eigenlijk met jouw geweten? Wie wil jij zijn?  Meer informatie hierover is te vinden via www.devrijetafelsvanoosterbeek.nl.

Voor meer informatie of aanvragen voor interviews kunt u contact opnemen met Joost Röselaers.