Steun ons en help Nederland vooruit

Dorien Firet

Steunfractielid

23 jaar

Oosterbeek

Ik ben Dorien Firet.

Ik studeer Bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. In deze opleiding bestuderen we organisaties die zich bezighouden met publieke vraagstukken. Dat kunnen zowel overheidsorganisaties zijn als private-organisaties die een publieke taak hebben. Deze organisaties worden beïnvloed door maatschappelijke veranderingen waardoor er spanningsvelden ontstaan. Die spanningsvelden bestudeer ik in mijn studie.

Naast mijn studie ben ik vrijwilliger bij scouting vereniging OPV-Schoonoord in Oosterbeek. Samen met andere vrijwilligers verzorgen we elke week een leuk programma voor onze jeugdleden.

Ik wil me graag inzetten voor goed contact tussen jongeren en de gemeente. Het is belangrijk dat jongeren gehoord worden in de gemeente, zodat er faciliteiten op maat aangeboden kunnen worden. Ook is het belangrijk dat jongeren weten waar ze terecht kunnen mochten ze hulp nodig hebben, bijvoorbeeld bij het vinden van een baan. Daarnaast kunnen er uit goed contact tussen de gemeente en de inwoners hele mooie ideeën en leuke initiatieven ontstaan. Dat moet gestimuleerd worden.