Steun ons en help Nederland vooruit

Ik ben Fedor Cuppen en woon sinds 2015 in Oosterbeek met mijn vriendin en de kinderen. Voor ik in Oosterbeek kwam wonen heb 12 jaar in Heveadorp gewoond.

Ik ben planoloog en heb tot begin 2002 gewerkt bij een adviesbureau in Arnhem. Mijn hart en droom volgend heb ik me in de avonduren omgeschoold tot leerkracht in het basisonderwijs. Ik kon na het behalen van mijn diploma meteen aan de slag als leerkracht op basissch0ol De Dorendal in Doorwerth. Na daar zes jaar in de bovenbouw te hebben gewerkt maakte ik de overstap naar schooldirecteur van de Bernulphusschool in Oosterbeek. Enkele jaren later kwam daar ook basisschool De Mariënborn bij. Sinds september 2019 werk ik bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) als docentopleider. Ik heb qua werk kortom een stevige basis in het onderwijs.

Ik ben sinds mijn studententijd lid van D66 en ben enkele jaren geleden actief geworden in de Renkumse politiek. De vijf richtingwijzers van D66 passen bij de manier waarop ik in het leven sta en tegen de wereld aankijk. We moeten vertrouwen op de eigen kracht van mensen en daarbij streven naar een duurzame en harmonieuze samenleving. Onze welvaart moeten we eerlijk met elkaar delen waarbij prestaties mogen worden beloond. Over je eigen grenzen durven kijken en grondrechten en waarden als vrijheid, gelijkwaardigheid en kansgelijkheid koesteren en verdedigen als dat nodig is: daar heeft D66 altijd voor gestaan. Net als ik wil D66 dit alles doen vanuit een positieve, optimistische kijk op de samenleving en de wereld. Met elkaar praten, discussiëren en samen beslissen hoe de toekomst er voor iedereen zo goed mogelijk uit blijft zien. Vanuit kennis van zaken en met respect voor elkaars verschillen werken aan het goede. Daar wil ik onder de vlag van D66 Renkum graag mijn bijdrage aan leveren.

Ik spreek u graag, dus zoek mij gerust op!

Fedor Cuppen
06 43518248
fedord66@cuppost.nl