Steun ons en help Nederland vooruit

Mandy Kreuzen

Raadslid (Fractievoorzitter)

32 jaar

Oosterbeek

Ik ben Mandy Kreuzen, sinds maart 2018 raadslid van D66 Renkum.

In mijn dagelijks leven ben ik zelfstandig zorgverlener (ambulant individueel begeleidster) en probeer ik naast de politiek mijn bachelor Nederlands recht te behalen. Ik ben moeder van twee kinderen van 2 (Marijn) en 7 (Romi) jaar oud.

Ik ben in het kort: D66’er in hart en nieren; drager van een groot maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel; rechtvaardig; onbevooroordeeld; consequent; rationeel en een “philo sophia”.

De aankomende jaren wil ik mijn aandacht richten op het sociaal domeinen hierbij toegankelijke zorgvoorzieningen nastreven, dit o.a. door aan te sturen op een communicatieve gemeente en sterke regionale samenwerkingsverbanden.

Om dit te kunnen realiseren is het voor mij belangrijk een bewustzijn te creëren in wat het voor het onze gemeentelijke organisatie betekent wanneer we al onze inwoners de beste dienstverlening willen leveren. Dit is dan ook mijn tweede politieke focuspunt; een goede gemeentelijke organisatie.

De Lokale democratieis voor mij een derde punt van aandacht, ook daar wil ik mij voor inzetten de aankomende periode. Dit betekent voor mij persoonlijk het blijven zoeken naar nieuwe vormen van lokale democratie en voor de gemeente: een cultuurverandering in communicatie, het op de juiste wijze meenemen van inwoners in de keuzes die het maakt en het creëren van mogelijkheden voor onze inwoners om vanuit hun eigen persoonlijke interesses politiek actief te kunnen zijn.

Heel graag ontmoet ik u, als lezer van deze korte introductie, op enig ander moment ter nadere en zo mogelijk persoonlijke kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Mandy Kreuzen

Fractievoorzitter en raadslid D66 Renkum

Tel. 06 455 886 77

mandyd66renkum@gmail.com

Meer van Mandy Kreuzen