Steun ons en help Nederland vooruit

Wethouder D66 Renkum

Mark Sandmann is in februari 2021 als opvolger van Jasper Verstand geïnstalleerd als wethouder namens D66. Hij heeft de portefeuilles Ruimtelijke Ordening, Wonen, Grond en Economie. Eerder was hij raadslid en wethouder in Apeldoorn.

“Ik ben er trots op om bestuurder in gemeente Renkum te mogen zijn. Een prachtige groene omgeving waar ik me thuis voel. We hebben als gemeente genoeg te doen: een krappe financiële situatie, weinig ruimte om nieuwe woningen of andere projecten te bouwen en een economie waarin velen de klappen van de crisismaatregelen voelen. Ik hoop de komende tijd samen met de Gemeenteraad en op een zichtbare manier een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen, maar natuurlijk alle dingen die wél goed gaan ook zo te houden.

‘Vrijheid in verbondenheid’, de kern van het sociaal liberalisme, heeft me altijd aangesproken en ik ben dan ook al van jongs af aan D66-lid. De vijf richtingwijzers geven me de goede handvatten voor het dagelijkse politieke werk en staan pragmatische politiek niet in de weg.

Het leukste aan het wethouderschap is natuurlijk het directe contact met de inwoners en de ondernemers van Renkum, Heelsum, Heveadorp, Wolfheze, Oosterbeek en Doorwerth. Ik doe mijn best om u te vinden, maar schroom niet om contact met me op te nemen!”

Laatst gewijzigd op 19 mei 2021